Samenwerking met LongevityEd

Samenwerking met LongevityEd

LongevityEdHet Glycoinstituut is een nauwe samenwerking aangegaan met LongevityEd, Professional Education Group in USA.

LongevityEd, voorheen Proevity, is een professioneel opleidingsinstituut gericht op het geven van geaccrediteerd voortgezet onderwijs, met de nadruk op de nieuwste en meest valide technologieën in glycobiologie en integratieve gezondheidszorg, wellness en voeding.

LongevityEd onderwijs wordt geschreven en onderwezen door vooraanstaande deskundigen en leiders op het gebied van welness en gezondheid.

LongevityEd wordt aangestuurd door Tamara Fouts en Dr Dan Fouts, DC, BSc

Tamara Fouts, President & Oprichter
Tamara Fouts heeft meer dan 28 jaar ervaring in het opzetten van bedrijven met als doel om voorlichting te geven over voeding en welzijn. Zij heeft expertise in het op maat aanleveren van informatie van experts tot toonaangevende onderwijs.

Dan FoutsDr. Dan Fouts, DC, BSc
Vanaf 1995 staat Dr Dan Fouts aan de wieg van Proevity. Hij heeft veel klinische ervaring met glyconutriënten en hij doet al jaren uitgebreid onderzoek in de medische literatuur op het gebied van glycobiologie in het bijzonder, alsook naar voeding in het algemeen. Zowel Dr Fouts’ capaciteit om complexe informatie spannend en makkelijk te onderwijzen alsmede zijn passie in het presenteren van deze informatie, heeft hem tot een geliefd internationaal spreker gemaakt. Hij heeft in meer dan 270 steden in 12 landen lesgegeven.

Dr Dan Fouts voltooide zijn opleiding aan Kent State University in Kent, Ohio gevolgd door een professionele opleiding bij National College of Chiropractic in Lombard, Illinois. Hij heeft twee titels: Doctor of Chiropractic en Bachelor of Science in Human Biology. Naast vele jaren van klinische praktijk, heeft Dr Fouts ook als Team Arts gewerkt voor de Palm Beach County (Florida) Jeugd Football League en was hij een controlerend geneesheer voor de Florida Board van Chiropractors examencommissie.
Na 26 jaar heeft Dr Fouts afscheid genomen van zijn Chiropractie praktijk met de wens om fulltime les te gaan geven aan zowel professionals in de gezondheidszorg als het grote publiek over de nieuwste ontwikkelingen in de voedingstechnologieën waaronder de glycobiologie.